Ekologiska Behandlingar

Alla produkter anpassas personligt i behandlingen efter hudens aktuella tillstånd och behov.

Ekologisk Ansiktsbehandling Nerola

60 min 800 kr

En underbar ekologisk ansiktsbehandling med naturkosmetik i högsta kvalitet från Primavera. Rengöring och peeling följs av massage med finaste kallpressade oljor som ger näring, ny lyster och energi till din hud. En vårdande ansiktsmask ger ytterligare näring och fukt innan den mjukt tvättas av och skyddet för dagen med fuktserum, ögon- och ansiktscreme appliceras. Vakna till en förnyad och välmående hud som strålar.

Ekologisk Ansiktsbehandling Nyponros

90 min 1000 kr

En avstressande lyxbehandling med produkter från Primavera. Rengöring, peeling, varma handdukar. Lång djupgående massage av ansikte, dekolletage, nacke, axlar och överarmar. Tryck på energipunkter som löser upp negativt lagrad energi och stress följs av fjäderlätta strykningar som stödjer lymfan. Under tiden du drömmer dig bort i en vårdande ansiktsmask får händer och underarmar också en stunds omvårdnad med massage. Skyddet för dagen med fuktserum, ögon- och ansiktscreme lämnar din hud len och frisk som en nyponros.

Ekologisk Ansiktsbehandling Dr.Hauschka

75 min 900 kr

En ekologisk ansiktsbehandling som gör underverk för välbefinnandet. Uppmjukande stretchning av nacke, strykningar över hår och hjässa, rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Djuprengöring med varma örtkompresser och lermask. Hjärtat i behandlingen är lymfstimuleringen som utförs med mjuka penslar, varsamma händer och exakta, välavvägda rörelser. Flödet i vävnaderna stimuleras och de återuppbyggande krafterna aktiveras – en renande process som påverkar hela kroppen positivt. Hudkurampull, vårdande ansiktsmask, dekolletagemassage samt avslutande dagvård.

Aromamassage Lavande

50 min 700 kr

En mjuk avslappningsmassage för hela kroppen, inklusive ansiktsmassage.

 

Brynplockning ingår kostnadsfritt i alla ansiktsbehandlingar vid önskemål

Eventuell om- eller avbokning behöver jag senast 24 timmar innan bokad tid