Moisturizing Neroli Cassis

För alla hudbilder som är i behov av mycket fukt, passar även en känslig hud. Mild doft av äkta eterisk neroliolja genomsyrar hela serien.

Cream Cleanser & Make-up Remover 100 ml 175:-

En ljuvlig rengöringsmjölk som rengör effektivt utan att torka ut. Jag rekommenderar dubbel rengöring på kvällen speciellt om man använder makeup. Masseras in på fuktad hud och tvättas av mjukt med en varm handduk.

Toner 100 ml 175:-
Triple Hydration Serum 30 ml
Replenishing Cream 30 ml 298:-

Vårdande och mjukgörande ansiktscreme som ger intensiv fukt både dag och natt. Perfekt som bas under makeup.

3-in-1 Face Oil 30 ml 218:-

Multifunktionellt oljeserum: använd några droppar under din ansiktscreme för extra näring, eller ensam i en ansiktsmassage efter rengöring och ansiktsvatten, gärna på kvällen. För känsliga ögon tar den milt bort ögonmakeup med några droppar på fuktade bomullsrondeller.

Revitalizing Rose Pomegranate

Lyx och näring för mogen hud.

Cream Cleanser 100 ml 230:-
Toner 100 ml 230:-

pH-reglerande och porsammandragande ansiktsvatten med en underbar doft av floralvatten från ros, sandelträ, apelsinblom, klippros och geranium. Spreja efter rengöring och under dagen, kan även sprejas över makeup.

Serum 30 ml 794:-
Firming Renewal Cream 30 ml 469:-

Näringsrik, fuktgivande ansiktscreme anpassad för både dag och natt. Har en fyllig, rik konsistens men tas lätt upp av huden utan att lämna en fet känsla. Vårdar med bl.a. shea- och kakaosmör, oljor rika på antioxidanter från vetegrodd, nyponfrö och havtorn.

Intensive Repair Eye Cream 15 ml 469:-
Face Scrub 50 ml 149:-
Antioxidant Mask 50 ml 318:-